Liu Jo Milano

Liu Jo Milano

A júliusban kezdődő előrendelési szezonra egy újabb világmárkával bővül portfóliónk! Hosszas tárgyalások eredményeképpen a LIU • JO cipők kizárólagos hazai forgalmazói lettünk a multibrand üzletek részére.

A Liu Jo egy olasz divatcég, amelyet Marchi testvérek alapítottak 1995-ben az olaszországi Carpiban.2022-ben a vállalatnak 160 üzlete van Olaszországban, további 200 pedig elsősorban Európában.

A Liu Jo kis textilipari cégként indult, és az 1990-es évek közepén a pret-a-porter divat jelentős olasz márkájává fejlődött. A Liu Jo név Marco Marchi (Jo) és egyik ifjúkori társa (Liu) becenevéből származik.

A következő öt évben Liu Jo kibővítette termékpalettáját, így a Liu Jo és a Liu Jo Jeans mellett elindította a kiegészítő-, az ékszer-, és órakollekciót, a Baby kollekciót kislányoknak, egy fehérnemű- és strandruházat-kollekciót, valamint a Homewear-t. 2008 óta a Liu Jo saját cipőkollekcióval is rendelkezik.

Olyan nagy nevekkel dolgoztak együtt, mint Kate Moss, Karlie Kloss, Joan Smalls, Jourdan Dunn és még sorolhatnánk.

A Liu Jo 2016-ban kezdte el szponzorálni a Bologna labdarúgócsapatát, és az olasz hostessek a brand ruháit viseltek a hazai bajnoki meccseken. Az olasz Serie A bajnokság 2018-19-es és 2019-20-as szezonjában a Liu Jo volt a Bologna fő szponzora.

A Liu Jo tökéletesen megtestesíti az olasz életérzést, a termékekből árad a könnyed, hanyag elegancia varázsa. Élettel teli, dinamikus így kétség sem férhet hozzá, hogy helye van a portfóliónkban.

Keresd munkatársainkat

Tóth Enikő

Senior Brand Manager

Forgalmazott márkáink

Kérdésed van? Írj nekünk